EM Salarisverwerking

Vraag direct een offerte aan

Uw salarisadministratie altijd zo efficiënt mogelijk

U kunt ervoor kiezen om de gehele salarisadministratie aan ons uit te besteden. Maar het is ook mogelijk om uw salarisadministratie zélf te doen met efficiënte ondersteuning van onze salarisexperts.

Realtime toegang en inzicht

Bij ons heeft u realtime toegang en inzicht in uw HR- en salarisgegevens. U ziet dezelfde gegevens als uw salarisadministrateur. Zo bent u altijd op de hoogte en kan uw salarisadministrateur met u mee kijken om u beter van dienst te zijn.

Vast contactpersoon

Bij ons krijgt u een vaste contactpersoon. Uw contactpersoon is uw vaste aanspreekpunt en u kunt bij hem of haar terecht met al uw vragen.

Maak gebruik van alle functionaliteiten van EM Salarisverwerking!

Verlofregistratie

Met EM Salarisverwerking kunt u online uw verlof registreren. U kunt EM Salarisverwerking het verlofsaldo laten berekenen en u kunt eenvoudig de verlofaanvragen registeren.

ESS app

EM Salarisverwerking biedt u verschillende functionaliteiten voor medewerkers on-the-go en in real time met onze gratis mobiele apps voor de iPad®, de iPhone® en Android-toestellen.

Verzuimregistratie

Met EM Salarisverwerking kunt u eenvoudig en efficiënt het verzuim registreren en begeleiden, waardoor uw werknemer weer sneller aan de slag is én waardoor u voldoet aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Digitaal wijzigingen doorvoeren

Met EM Salarisverwerking kunt u digitaal wijzigingen voor uw personeel aangeven. Deze kunnen vervolgens goedgekeurd en verwerkt worden door uw salarisadministrateur.

Digitaal dossier

Uiteraard kunt u op EM Salarisverwerking een online personeelsdossier bijhouden. Ook kunt u hier documenten uploaden en zichtbaar maken voor uw medewerkers.

Direct koppelen

EM Salarisverwerking kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere software. U kunt gebruik maken van de standaard integraties of uw eigen software koppelen.